Відновлення нормального життя у місті залежить від роботи громадського транспорту. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 № 392, на засіданні Тернопільського міського штабу прийняли рішення дозволити повноцінну роботу громадського транспорту, – пише «TeNews».

Отож, з 22 травня кількість громадського транспорту у Тернополі вже збільшилась. Тепер для проїзду у автобусах і тролейбусах не потрібна довідка з місця роботи. Однак, увага: вхід у автобуси та тролейбуси – у масці. А повноцінно у Тернополі відновлять міські і приміські пасажирські перевезення з понеділка, 25 травня.

Разом із тим, інтервали руху будуть коротшими. Зокрема, на тролейбусному маршруті №5 середній інтервал руху складатиме 15 хвилин, на маршруті №10 – 12 хвилин, №11 – 10 хвилин.

На тролейбусному маршруті №7 працюватиме три одиниці транспорту, №8 – два тролейбуси.

На автобусному маршруті №1а середній інтервал руху складатиме 12 хвилин, №35 – 17 хвилин.

Оплата за проїзд здійснюється за допомогою «Файної карти» або електронного квитка. Така форма оплати мінімізує контакт пасажирів між собою (передача грошових купюр) та між пасажирами та кондуктором чи водієм.  Безконтактна оплата за проїзд – вимога епідеміологів.

Від admin