Українці повинні відчути, що вони – господарі на своїй землі. Такий головний орієнтир визначили для себе учасники установчого з’їзду нової політичної сили — партії «За майбутнє». Установчий з’їзд партії пройшов 20 травня – рівно через рік, як на посаду вступив новий президент, на якого суспільство покладало великі надії, – пише «TeNews».

«Ми рік чекали змін на краще – на поліпшення життя людей, покращання бізнес-клімату, наведення ладу в правоохоронній системі. Але пройшов рік, а змін на краще не побачили. Як депутати-мажоритарники ми несемо відповідальність перед своїми виборцями, знаємо їхні проблеми і захищаємо. Тому йтимемо на місцеві вибори й будемо працювати над змінами для всієї країни. Люди повинні знати, що вони – господарі на своїй землі», – наголосив Ігор Палиця, якого цитує фейсбук-сторінка депутатської групи «За майбутнє».

Участь у з’їзді взяли депутати-мажоритарники, які входять до однойменної групи «За майбутнє» у Верховній Раді, і які відстоюють інтереси понад 4,5 млн виборців.

Тернопільщину на з’їзді представляв народний депутат Іван Чайківський, обраний по 165 мажоритарному окрузі та який також входить до парламентської групи «За майбутнє».

 

Від admin