Організатору наркобізнесу в Тернополі шляом “закладок” оголосили підозру. Чоловікові інкримінують статтю 307 частина 3 ККУ – незаконне придбання, перевезення, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, психотропних речовин та особливо небезпечних психотропних речовин, у особливо великих розмірах, вчинене повторно організованою групо осіб.

У ході досудового розслідування стало відомо, що підозрюваний ще у 2018  році створив віртуальний наркомагазин. Через інтернет-канал Telegram він реалізовував марихуану, амфетамін, метамфетамін, МДА, PVP та нові психотропні речовини – НПР.
Крім цього, працівники УПН задокументували 107 фактів злочинної діяльності, пов’язаної з використанням коштів, отриманих від незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин (ст. 306 ККУ), незаконний збутом наркотичних засобів та психотропних речовин (ст. 307 ККУ), схиляння до вживання наркотичних засобів та психотропних речовин (ст. 315 ККУ), організацію або утримання місць для незаконного вживання наркотичних засобів та психотропних речовин (ст. 317 ККУ), а також легалізацію (відмивання) грошей та іншого майна, здобутих злочинних шляхом (ст. 209 ККУ).
DSC01692 (1)

Від admin