На споживчому ринку Тернопільської області в березні ціни на продукти харчування та безалкогольні напої в цілому зросли на 0,6%. Найбільше (на 6,3%) подорожчали фрукти. На 3,8–2,3% зросли ціни на кисломолочну продукцію, цукор, свинину, овочі, на 1,4–0,7% – м’ясо птиці, продукти переробки зернових, яловичину, рибу та продукти з риби, безалкогольні напої. Водночас на 11,2% подешевшали яйця, на 1,9–0,2% – молоко, сметана, олія соняшникова, кондитерські вироби, рис, сири.
Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби підвищилися на 1,2%, у т.ч. тютюнові вироби – на 2,4%, алкогольні напої – на 0,3%.
Одяг і взуття подорожчали на 11,8%, зокрема взуття – на 13,1%, одяг – на 10,6%.