Більше 30 тисяч євро віддала тернополянка невідомій шахрайці за зцілення сина. 27 лютого жінка розговорилася з перехожою, яка заявила, що знає про хворобу її сина та може допомогти. Ворожка сказала, що усі біди в сім’ї постраждалої від “брудних” грошей, а тому потрібно прочитати спеціальну молитву та провести “ритуал очищення”. До розмови приєдналась ще одна “випадкова” перехожа, яка, ймовірно, є помічницею шахрайки.

“Брудні” купюри обох жінок ворожка спакувала у два однакових пакетики і почала над ними шепотіти. Потім провидиця повернула пакунок з грішми і наказала їх сховати під подушку, на третій день знову принести сюди, аби завершити всю процедуру.

Після проведеного ритуалу, жінки повинні були зустрітися ще раз, одна ні “ворожка”, ні її помічниця не з’явились. Лише тоді тернополянка зрозуміла, що її надурили. В пакунку замість грошей лежала порвала газета.

Наразі правоохоронці опрацьовують відео з камер спостережень та встановлюють підозрюваних та їхнє місце перебування. Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 190 частина 3 ККУ – шахрайство.

ворож

Від admin