Оперативний штаб щодо недопущення занесення і поширення на території Тернопільської міської територіальної громади коронавірусної інфекції прийняв рішення про нові карантинні обмеження. Цей документ вступив у дію із 17 березня.

karantyn-2020-600
Фото з мережі Інтернет

Отже, в умовах карантину, з 17 березня дозволено працювати лише продуктовим магазинам та тим закладам, які здійснюють торгівлю засобами гігієни, а також аптекам. Мають дозвіл працювати два ринки – Тернопільський міський ринок та ринковий комплекс «ВІП Маркет», що розташований на вулиці Шептицького, оскільки вони облаштовані системою вентиляції, водопостачання та водовідведення, причому торгувати можуть тільки відділи, що продають продукти та засоби гігієни. Всі інші повинні бути закриті.

Відповідно до рішення штабу, з 17 березня припинили роботу заклади громадського харчування, торгово-розважальні центри, кінотеатри, театри, бібліотеки тощо. Перукарські салони можуть працювати, але тільки за попереднім записом.

Водії та кондуктори у громадському транспорті мають перебувати на маршруті в рукавицях і масках. Це ж стосується і працівників закладів торгівлі. До речі, реалізація нефасованих і неупакованих продуктів харчування забороняється.

Триває заборона на проведення масових заходів, участь у яких бере понад десять осіб. Існують обмеження і на перевезення в транспорті більше десяти пасажирів одночасно.

Свою роботу у місті продовжують комунальні служби, швидка та рятувальна служби.

У разі підозри на коронавірусну інфекцію, тернополянам варто звертатися «гарячу лінію» оперативного штабу – 098 441 59 81.

Рішення

Рішення

Рішення

Рішення

Від admin