У Підволочиську, на вулиці Надзбручанській, 54а, відкриють «Пансіонат для літніх людей». Таке рішення підтримав селищний голова Віталій Дацко та депутатський корпус.

Пансіонат міститиме три корпуси, де надаватимуться медичні й психологічні послуги по догляду за людьми похилого віку, особами з особливими потребами з можливістю постійного проживання. Також, для пенсіонерів будуть проводити дозвільні заняття, програми реабілітації та надаватимуть цілодобовий медичний супровід.

Перший корпус реконструюють під відділення стаціонарного догляду, а другий корпус під відділення денного перебування, в якому розміщені маніпуляційна кімната, кімната відпочинку, кімната реабілітації для осіб, що частково втратили здатність до самообслуговування і потребують соціально — побутові адаптації, харчоблок, санвузол, пральня.

В корпусі № 3 завершується реконструкція під відділення стаціонарного догляду з двомісними кімнатами, фойє-залом, кімнатою для медперсоналу та санвузлом.

До слова, у «Пансіонаті для літніх людей» будуть надавати допомогу як на платній основі, так і на безоплатній основі при комунальному закладі «Територіальний центр надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради».

fb9718c9947b5426a1e4c48f5d89adf6

Джерело: TeNews

Від admin