Протягом останніх кількох роках у школах України відбувається справжня “харчова” революція — провідні кухарі та дієтологи намагаються довести працівникам їдалень, що учнівське меню вже давно застаріле. Школярів час годувати новими — більш корисними та смачними стравами. Про це заявляє і кулінар Євген Клопотенко.
Журналісти Т1 новини з’ясували що і в яких умовах готують для тернопільських школярів.
У четвертій школі дбають, щоб їжа була і смачною, і корисною. Аби нагадувати дітям про правильне харчування разом із учнями вчителі створили власну “Енциклопедію харчування”.
А це підвечірок у тернопільській спеціалізованій школі із поглибленим іноземних мов. Бургери власного виготовлення та чай каркаде. Олександра Фука- головний кухар розповідає, готує деякі страви за рецептами із книги Євгена Клопотенка.