Зоозахисники з Ноїв Ковчег – Хатіко – Дичків повідомили, що знайшли на дорозі собаку з цуценям. Тварина залишилась без їжі. Зараз собак взяли на перетримку та шукають господарів.

— Дівчинку Делі безжалісно вивезли з мамою на трасу далеко від населених пунктів.Вони довший час помаленько вмирали там без їжі і води….Зараз вони в Тернополі.Подивіться на цю крихітну дитину…невже вона не заслужила на дім? Делі немає де бути..Будь ласка прийміть її в сім’ю щоб закінчились її поневіряння! Подаруйте Делі шанс бути домашньою та потрібною.Доля ітак познущалась вже над нею! Доставим додому.Стерилізація безкоштовна.0673509972 — йдеться у повідомленні.

5915d6e86c8ea7afefa5d32d07272c5e462f6e9f

Джерело: Доба

Від admin

Один коментар до “На Тернопіллі собаку з цуценям викинули на дорогу”
  1. А на що бiльше гiдна та галiцiяцька сволота. як викинути тварину. чи вiдрубати лапу за те. що вона гавкнула не там де треба. Я б сама вiдрубала б такiй сволотi руку – без жалю i нiякоi допомоги не подала б. Хiба можна знущатися над безпорадними? А вони так в вiйну i знущалися над людьми – над тими бiдними поляками на Волинi. А ви ще iм молитеся – ах. героi, ах бандерiвцi. От вони – вашi бандерiвцi. Можете перевiрити iх родинну лiнiю ким вони були у вiйну i як продовжують свiй рiд тi палачi, котрих ви називаете героями.

Коментарі закриті.