Колишній воїн, житель с. Озеряни, що у Борщівському районі, Віталій Рибчук за спрямуванням Борщівського районного центру зайнятості сьогодні успішно працює начальником комунального підприємства в Озерянській об’єднаній територіальній громаді…


Проте, так було не завжди. Молодий чоловік довгих два роки служив у зоні АТО. Холодного лютневого дня, повернувшись з війни до свого рідного села, військовослужбовець зустрівся з багатьма проблемами, серед яких — пошук роботи. Питання працевлаштування потрібно було нагально вирішувати, адже вдома були три маленьких донечки, дружина не працювала. За допомогою Віталій звернувся в Борщівський районний центр зайнятості. Фахівці служби допомогли чоловікові скласти резюме, ознайомили з актуальними вакансіями, обговорили можливі варіанти зайнятості.
І от випала гарна нагода за спрямуванням РЦЗ взяти участь у громадських роботах на території Озерянської сільської ради (ОТГ), з якою районний центр зайнятості вже давно співпрацює.
Як то кажуть, ніколи не знаєш, де втратиш, а де знайдеш.. Голова Озерянської ОТГ Василь Урсуляк одразу ж запримітив молодого, відповідального та активного хлопця. На той час в Озерянській сільській раді була вакансія начальника новоствореного комунального підприємства.
«Я, не задумуючись, запропонував Віталію постійну роботу – посаду начальника КП, і ані трохи не жалію. Він по сьогоднішній день успішно працює. Я дуже задоволений роботою цього працьовитого, цілеспрямованого, фахового чоловіка», – зауважив Василь Урсуляк.
«Я щиро вдячний працівникам служби зайнятості та голові ОТГ за те, що допомогли знайти мирну роботу із достойною заробітною платою у рідному селі. Мені зараз головне — мати стабільну роботу та забезпечувати добробут власної родини, бачити як підростають та навчаються мої донечки», – розповів Віталій при черговій зустрічі.

1_217

Від admin