Для собачки Кайзи, яку 2 червня врятували від жорстокої смерті на Кременеччині Тернопільської області, знайшли люблячу сім’ю.  Тепер вона живе у власній хатині на великому подвір’ї, пише Доба.

Як розповів тернополянин Андрій Назаренко, який був один із тих, хто помітив і врятував тварину, історія Кайзи завершилася «хепі ендом».

— Сьогодні наша усіх улюблениця виписалася з клініки «Хатіко» і потрапила в нову родину Freishin Mykola, які відгукнулися на прохання взяти собачку до себе. Наша команда рятівників вдячна кожному, хто долучився до спасіння та лікування Кайзи. Ми це зробили. Надалі будемо час від часу стежити за життям нашої Кайзи, пише Андрій Назаренко.

Нагадаємо, історія маленької собаки сколихнула багатьох мешканців області. Тернополяни, які проїжджали селами на Кременеччині, побачили тваринку, яка на дорозі в болоті борсалася у мішку. Люди підійшли, розв’язали торбину і побачили всередині собачку, яка з вигляду була схожа на таксу. Назвали маленьку знахідку Кайзою. Собаку забрали з собою та повезли до соціальної ветеринарної клініки «Хатіко».

c4a01df6f0f4b6dd3ded5d3da1fb20de34e34642

Від admin