Вона почула страшний діагноз на восьмому місяці вагітності. Рак поділив її життя на “до” і “після”. Вона пережила кілька хіміотерапій та операцію. Це історія Галини Бахматюк – жінки, яка подолала рак і готова розповісти про свій шлях. Перш за все для того, щоб суспільство не відверталося від таких людей, і аби кожен зрозумів, що рак – це не вирок.

Галина Бахматюк виховує двох дітей. Сім років тому її життя поділилося на “до” і “після”. Перебуваючи на восьмому місяці вагітності, вже готуючись до народження синочка, вона почула страшний діагноз – рак. Спочатку лікарі про це їй не говорили прямо. Проте згодом Галина прочитавши в інтернеті про свій діагноз зрозуміла: тепер її життя кардинально змінилося. В той момент лікарі прийняли рішення про терміновий кесарив розтин. В жінки народився синочок. Галину після родів забрали в онкологічну лікарню, а маленького Сашка – в дитячу обласну лікарню. Жінка з болем і сльозами на очах згадує той період.

“Під кінець вагітності мені поставили страшний діагноз і відразу відправляти в лікарню в Тернопіль”, розповідає учасниця реаліті-шоу “Ти – красива” Галина Бахматюк.

01ad3627194f560d055d621e6d478d92

Джерело: Тернопіль1 

Від admin