Із 2-го липня колишні алкозалежні подорожують Україною. У їхньому маршруті Тернопіль – 4-те місто. Вони їздять ділитися досвідом із тими, хто хоче кинути пити.

Це вже десятий, ювілейний, автопробіг, який організовує спільнота анонімних алкоголіків. Його мета – інформування про діяльність спільноти та донесення інформації до громадськості, кажуть організатори, пише 20 хвилин.

– У нас в суспільстві не тривіальне відношення до алкоголіків. Тому ми намагаємось проводити інформаційні зустрічі з лікарями, наркологами, священниками і іншими тими людьми, які стикаються із проблемою алкоголізму, – коментує один із представників руху «Анонімні Алкоголіки» України пан Ігор.

Пробіг присвячений 30-річчю створення групи анонімних алкоголіків в Україні. Автопробіг стартує 2 липня із Києва і 5 липня завершується в Івано-Франківську.

– Стартуємо із столиці, далі їдемо в Вінницю, Хмельницький, Тернопіль та завершуємо в Івано-Франківську. Планує їхати не менше чотирьох екіпажів, тобто приблизно 20 людей, – кажуть організатори.

У Тернополі, у центрі міста, алкозалежні будуть 4 липня. Також вони організують зустріч для усіх бажаючих у місцевій наркології.

алкоголь

Від admin