Для когось 31 березня стало вирішальним у політичній боротьбі, а для жителя Тернополя цей день змінив усе життя. Повідомляє «Ternopil.one» з посиланням на сайт «Лото-Забава».

Головний приз 1025-го тиражу лотереї «Лото-Забава» 1 мільйон гривень виграв тернополянин. За інформацією компанії, щасливий власник придбав свій білет у Тернополі 30 березня у фірмовій точці по вулиці Генерала Мирона Тарнавського. Виграшний білет переможець купив всього лише за 15 гривень.
Наразі в «Лото-Забаві» в 2019 році 10 українців стали мільйонерами. Загалом за весь час існування гри 322 учасників стали мільйонерами і один мультимільярдером.

Минулого року житель Тернопільщини Григорій Цапура зірвав джек-пот в 1 мільйон гривень. За словами чоловіка, він йшов до цього 18 років. Протягом цього часу він вигравав лише максимум 20-30 гривень. Але тернополянин завжди надіявся на щасливий момент.

Григорій Цапура, який за один день став мільйонером, розповів як розпорядився виграними грошима. В першу чергу він планував допомогти дітям та виділити дещо для себе, щоб підправити здоров’я. Новоспечений мільйонер не планував зупинятися на досягнутому і зазначив, що продовжить і надалі грати в лотерею. На думку Григорія Цапури, секретом успіху є те, що у свою перемогу обов’язково потрібно вірити, оскільки без віри шансів на успіх немає.

На днях в Австралії чоловік у лотерею виграв 25 мільйонів фунтів стерлінгів, тобто майже 33 мільйони доларів. За словами австралійця, він придбав два білети і обидва виявилися виграшними. Проте, до своєї мети чоловік йшов 30 років і брав участь у розіграші щотижня. Свої мільйони житель Австралії планує витратити на купівлю будинку, а також відпочинок. Решту грошей розділить між своєю сім’єю.

гроші

Від admin