17 квітня, о 14:00 в  Тернопільському обласному навчально-реабілітаційному центрі, що на вул. Братів Бойчуків, 6, 2 пов. тел. 096-467-03-52.

Це особливий проект з особливими дітками, який торкнеться серця кожного. Адже ми натхненно працювали впродовж двох місяців, вклали тепло та щирість у кожне речення, намагалися зрозуміти авторів та кожного героя. Озвучили письменників та поетів Тернопільського краю.

Ми спробували відчути себе в ролі слоненятка, тигренятка, ведмедика, білочки, їжачка, змії, мавпочки, замбара, пташки, метелика, гаура, вовченя, антилопи, песика, киці та багатьох інших звіряток віршованих казок Сергія Сірого.

Також ми побували у подорожі з героями казок Ірини Мацко “Чорне серце”, де спробували розібратися із долею киці із чорним хутром, переживали, як складеться життя песика, у якого “зламався” господар, а ще розслідували зникнення песика разом із “Детективом Шерлі” 😉

Разом із героями оповідання Валентини Семеняк “Баба Сяба” вчилися не боятися казати правду та вчитися виявляти любов до наших рідних. У казці “Бурмотійко та Даринка” мандрували у світ добра та вчилися допомагати іншим, а у казці “Музика серця” ми були найрізноманітнішими пташками та шукали найкращу мелодію 🙂

У казці Наталі Лобас ми, разом із жителями “Брудностію”, розчищали вулиці міста та вчилися не смітити. Спільними зусиллями ми перетворили місто у “Чистопіль” 🙂

Ярослава Підлужна заполонила наші серця теплими віршиками, у яких дітки познайомилися з порами року, Андрійком, Давидком та Настею.

А ще ми політали разом із “Хмаркою без опадів”, шукаючи причину її впертості 🙂

Де ми тільки не побували, а все завдяки чудовим авторам та нашим відданим діткам 🙂

А ще наша збірка – це 32 години начитування та декламації з Надія Шамрик , 72 години обробки аудіо файлів з Taras Sotula та майже 2 години готового матеріалу. У начитуванні задіяно майже 40 діток.

Чекаємо вас на презентації в середу, 17 квітня, о 14:00 в Тернопільському обласному навчально-реабілітаційному центрі, що на вул. Братів Бойчуків, 6, 2 пов.

На зустрічі будуть присутні автори, дітки, які начитували, представники влади, учасники проекту. Після презентації планується показ вистави “Літературна подорож у часі “Книга Слова, Віри і Надії” учасниками театральної школи-студії “Мельпомена”.

52893229_621085301667329_2921553839842656256_o

Від admin