Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» традиційно проводиться з 1 до 30 квітня року в населених пунктах усієї України. Пройде він і на Тернопільщині. Головною метою такої ініціативи є покращання умов для регулярних масових занять фізичною культурою за місцем проживання та у місцях масового відпочинку.

«Закликаємо Вас та Ваших дітей завжди бути у відмінній спортивній формі та запрошуємо всіх охочих взяти активну участь у благоустрої спортивних майданчиків за місцем проживання Вашої родини! – наголошують організатори заходу – управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Відтак, насамперед, завданнями акції «Спорт для всіх – спільна турбота» є впорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону шляхом залучення до участі громадськості. Також серед цілей – cтимулювання співпраці органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва та громадських організацій, мешканців жилих мікрорайонів, особливо молоді, щодо будівництва, ремонту, облаштування та утримання місць для самостійних і групових занять різними видами рухової активності людей на дозвіллі.

Займатись спортом і вести здоровий спосіб життя – зараз модно. Варто разом подбати, щоб ці заняття відбувались у відповідних умовах, щоб було і чисто, і зручно, і комфортно.

prybyrannia-maidanchyky-2019-1

Олена Лайко, “Тернопільська Липа”, фото автора

Від admin