У Тернополі готові до будівництва “Палацу спорту”. На це виділяють 48,5 млн гривень. Це 10% від необхідної суми для будівництва цього об’єкту. Решту коштів хочуть отримати після включення споруди державою в перелік об’єктів реконструкції та будівництва, пише Доба.

Як зазначив начальник управління фізичної культури та спорту ТОДА Віктор Мацикур, в минулому році Міністерство молоді та спорту України погодило державне фінансування в сумі 27 мільйонів, однак після подачі остаточної проектно-кошторисної документації на суму 600 мільйонів гривень, відмовило Тернопільській міській раді і перенаправило ці державні кошти на будівництво Палацу спорту у Рівному.

— Сподіваюсь цього разу документація підготована більш фахово, в свою чергу ми в управлінні фізичної культури та спорту ОДА її погодили згідно процедури. Поява такого сучасного багатофункціонального спортивного комплексу в Тернополі – це мрія тисяч спортсменів області уже багато десятків років, оскільки ми єдина область, де такого “Палацу спорту” досі не було, — написав Мацикур.

4ca109249666afdb2ee63a0e363d814d30c7cd14

Від admin