На Тернопільщині 30 червня будуть вибори в 1 сільській та 1 селищній радах. Центральна виборча комісія визначила дату проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ та сільських, селищних, міських голів у 66 об’єднаних територіальних громадах. Відповідно до рішення ЦВК такі вибори відбудуться 30 червня 2019 року.

На 30 червня 2019 року призначено додаткові вибори депутатів 30 сільських, селищних рад (14 сільських, 16 селищних рад).

— Такі вибори відбудуться у Вінницькій області – в 1 сільській та 1 селищній радах; у Житомирській області – у 3 сільських та 2 селищних радах; у Запорізькій області – в 1 селищній раді; у Кіровоградській області – у 2 сільських радах; у Луганській області – у 2 селищних радах; у Рівненській області – в 1 сільській та 1 селищній радах; у Сумській області – в 1 сільській та 1 селищній радах; у Тернопільській області – в 1 сільській та 1 селищній радах; у Харківській області – у 2 селищних радах; у Херсонській області – в 1 селищній раді; у Хмельницькій області – у 2 сільських радах; у Черкаській області – у 2 сільських радах; у Чернігівській області – в 1 сільській та 4 селищних радах”, – йдеться у повідомленні ЦВК.

Початок виборчого процесу вказаних додаткових виборів депутатів сільських та селищних рад також призначено з 11 травня 2019 року.

Крім того, вибори відбудуться у 5 ОТГ у Вінницькій області, в 1 ОТГ – у Волинській, в 2 ОТГ – у Житомирській, у 4 ОТГ – в Івано-Франківській області, у 5 ОТГ Київщини, в 1 ОТГ у Кіровоградській області, у 8 ОТГ Луганської області, у 12 ОТГ Миколаївської області, у 4 ОТГ Одещини, в 1 ОТГ у Полтавській області, у 3 ОТГ Рівненщини, у 4 ОТГ в Сумській області, в 1 ОТГ у Харківській області, в 2 ОТГ Херсонської області, в 1 ОТГ на Хмельниччині, у 3 ОТГ на Черкащині, у 2 ОТГ в Чернівецькій області, та у 6 ОТГ у Чернігівській області.

Початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів оголошується з 11 травня 2019 року.

92227

Джерело: Доба

Від admin