88c7aa23f08551fda59888f6f1fd82e7Випічка з горіхами завжди має особливу пікантність, а яблука додадуть легку фруктову нотку. Пиріг з волоськими горіхами і яблуками точно припаде до смаку тобі і твоїм гостям, а готувати його досить просто.

tochka.net розповість тобі простий рецепт пирога з горіхами і яблуками, завдяки якому ти завжди будеш знати, що приготувати до чаю, щоб було смачно і швидко одночасно.

Пиріг з волоськими горіхами і яблуками – інгредієнти:

– борошно – 200 г;

– яблука великі – 2 шт.;

– волоські горіхи – 200 г;

– лимон – половина 1 шт.;

– цукор – 200 г;

– сода – 1 ч.л.;

– сіль – 1 щіпка;

– розпушувач – 1 ч.л.;

– яйця курячі – 3 шт.;

– рослинне масло – 20 г.

Пиріг з волоськими горіхами і яблуками – простий і швидкий покроковий рецепт:

1. Готуємо яблука: миємо, чистимо від шкірки і нутрощів, нарізаємо дрібними кубиками (1 см). Додаємо сік половини лимона і цукор, перемішуємо і ставимо в холодильник на 30-40 хвилин.

2. Приступаємо до горіхів. Якщо у тебе неочищений грецький горіх – позбудься від шкірки, потім помісти горіхи на сковороду без масла на 2-3 хвилини, весь час помішуй. Після цього подрібни горіхи, але май на увазі, цільні шматочки горіхів повинні почуватися в пирозі, тому не перестарайся.

3. Далі до горіхів додаємо борошно і розпушувач.

4. Дістань яблука з холодильника і додай яєчні жовтки і лимонну цедру.

5. Перемішай обидві суміші – яблука з горіхами.

6. Збий білки і поступово акуратно вводь у нашу суміш.

7. Підготуй форму – помісти папір для випічки і змасти форму маслом.

8. Поклади тісто у форму і в попередньо розігріту духовку до 180 градусів.

9. Готується пиріг з горіхами і яблуками в духовці близько 40 хвилин. По закінченню терміну дай страві охолонути протягом 20 хвилин, потім витягни пиріг з форми.

10. Подавай горіховий пиріг, прикрасивши за своїм смаком. Якщо в твоєму холодильнику немає ягід для прикраси, сміливо використовуй цукрову пудру і основні інгредієнти – горіхи і яблука.

88c7aa23f08551fda59888f6f1fd82e7

Від admin