Активне, цікаве дозвілля та корисні послуги надає своїм підопічним Територіальний центр надання соціальних послуг Теребовлянської міської ради. Спільні театральні вечори, екскурсія до найбільшої шопки, бесіди та навчання, масажні процедури, участь в культурному житті міста – такими яскравими моментами наповнене життя відвідувачів відділення денного перебування терцентру, що розташоване у Теребовлі по вул.С.Наливайка.

   Зокрема, одним із найпопулярніших заходів, проведених тут нещодавно, став майстер-клас з виготовлення стрітенської свічки. Стрітенська свічка – зберігається в кожній хаті, бо має надзвичайну здатність допомагати у найважчі періоди життя і має бути виготовлена з чистого бджолиного воску.
   На запрошення працівників провела даний майстер-клас майстриня народних художніх промислів, рукодільниця, активний волонтер відділення – Наталя Грицишин.
   Відвідувачки із захопленням поринули в роботу, власноруч скручували з вощини свічки та декорували їх, бо що ж може бути краще, ніж річ, виготовлена власними руками. Закінчився майстер-клас так званою «розколядою», майстрині із задоволенням співали колядок за чашечкою смачного чаю.
   Також у 2019-му році Територіальний центр надання соціальних послуг Теребовлянської міської ради відновив, як і минулоріч, об’їзди по ОТГ, пропонуючи літнім людям у селах громади послуги масажних процедур. Працівники відділення денного перебування уже побували з такою місією у Деренівці та Залав’ї. В більшості сіл такі послуги надаються в ФАПах, але бувають і винятки. В Деренівці, наприклад, для прийому жителів на масажні процедури своє робоче місце розділила із працівником терцентру місцева староста.
1550657461_vvvvv

Від admin