За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури, спорту України, досягнення високих спортивних результатів на чемпіонаті світу з біатлону та піднесення міжнародного престижу України почесною відзнакою Тернопільської облдержадміністрації «Гордість Тернопілля» нагороджено нашого уславленого спортсмена Дмитра Підручного. Вручив відзнаку чемпіонові світу голова ОДА Степан Барна.

pidrychnyy-oda-2019-1

«Сьогодні слід розуміти, що потрібно вкладати ресурси і зусилля у розвиток спорту. Щоб у нашій області було ще більше чемпіонів. Ми пишаємося такими хлопцями, як Дмитро. Це приклад для нашої молоді», – сказав Степан Барна під час церемонії нагородження, яка відбулась у вівторок, 26 березня, під час засідання колегії ОДА.

pidrychnyy-oda-2019-2

Крім того, наш видатний біатлоніст отримав два сертифікати – на стипендію від обласної державної адміністрації як провідному спортсмену на суму 50 тисяч гривень за рік та на премію від Тернопільської ОДА на суму 100 тисяч гривень.

«Пишаємось нашим спортсменом, плануємо і далі підтримувати його вид спорту – біатлон, а також провідних спортсменів області», – наголосив начальник управління фізичної культури і спорту ОДА Віктор Мацикур.

pidrychnyy-oda-2019-3

Нагадаємо, що нещодавно тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний вперше історії українского біатлону у змаганнях чоловіків здобув золото у гонці переслідування на чемпіонаті світу у шведському Естерсунді. Для нашого земляка були це перший такий подіум і перша медаль на чемпіонатах світу в кар’єрі.

Додамо, що майстер спорту України міжнародного класу з біатлону, учасник ХХІІІ Зимових Олімпійських ігор, капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний цьогоріч став лауреатом програми «Герої спортивного року Тернопільщини – 2018» в номінації «Найкращий спортсмен року», представляє обласну ШВСМ та обласне ФСТ «Динамо», аспірант ТНПУ ім. В. Гнатюка.

Від admin