PrytulaВедучий Нацвідбору відповів на слова продюсера Михайла Ясинського. Скандал навколо того, що Україна не братиме участі в “Євробаченні 2019″не вщухає досі. Словесні перепалки недавно відбулися в соцмережі між ведучим Нацвідбору на “Євробачення” Сергієм Притулою продюсером Михайлом Ясинським. Притула пообіцяв таємні подробиці закулісся відбіркового етапу.

Переписка сталася на Facebook-сторінці Ясинського, який продюсує Олю Полякову, Макса Барських та інших артистів.

5c7aa6dc4d2c4 (1)

Зустрічайте нову “жертву режиму”, – написав у соцмережі Ясинський, маючи на увазі рішення MARUV відмовитися від участі в Євробаченні, а поряд з цим зазначив, що його підопічна TAYANNA вчинила правильно, також відмовившись від участі в Нацвідборі. Рішення TAYANNA Ясинський пояснив “токсичністю “конкурсу” для психіки артиста“. На це і відреагував і Сергій Притула.

Відмова від участі в проекті через його токсичність? Психіка артиста? Бугагага! Давайте дочекаємося спецвипуску “Небаченого Євробачення”. Там спливуть дуже цікаві смс до продюсерів Нацвідбору до вимог гарантій для однієї артистки і цінником по іншій. Буде дуже невдобно“, – написав ведучий.

Продюсер припустив, що мова йде про Олю Полякову, яка зізнавалася раніше, що погодилася б на участь в Нацвідборі за 50 тисяч доларів.

Ти про це? Так ні для кого не секрет – все звучало відкрито. Але після цього відбору це не цікаво навіть за ще більші гроші. Подібного дна треба встигнути досягти“, – зазначив продюсер.

5c7aa6fd4789e

Від admin