muzyka-kolazhНаприкінці року тернопільські виконавці створили для слухачів нові пісні. Ми зібрали їх в нашій публікації, адже в такі святкові дні, як зараз, вони додадуть справжнього піднесеного настрою. Запрошуємо і вас їх послухати, подивитися та проникнутися святково-зимовою атмосферою!

muzyka-kolazh

 

 

Гурт “Нічлава” та його лідер Андрій Підлужний презентували нову композицію – “КолиСкову “Спи, Ісусе”. Це нова варіація популярної української колядки “Спи, Ісусе” .

 

Ірина Музика представила нову пісню “Йде Різдво”. “Люблю цей стан передчуття, коли в повітрі з’являються ледь вловимі казкові флюїди, коли всі раптом стають щасливими дітьми, забувають про клопоти і ворожнечу, про конфлікти і дорожнечу, просто тішаться, бо вже чути легкі кроки, що наближаються…то “Йде Різдво”.
Магічні звуки прекрасної мелодії Сергій Степанів гармонійно доповнює відеоряд Ostap Baranovskyi та Vitalik Kravets. Прогулянка святково зодягненим містом, чудова Дана Шостак та веселий кіт Василь – ось складові, що передають атмосферу очікування дива” – написала Ірина про пісню на своїй сторінці у Фейсбуку. Композиція “Йде Різдво” входить до однойменного альбому, який складають дванадцять колядок.

Напередодні Нового року та різдвяних свят, співачка Таня Доля (Tanya Dolya) презентувала свою нову композицію під назвою «Новорічні вогні». Пісня уже підкорила мережу, а найголовніше – закарбувалась січневим настроєм в серцях слухачів.«Нехай моя пісня додасть усім справжнього новорічного настрою і налаштує на позитив. Саме таке передчуття свята ми й хотіли подарувати слухачам разом з моєю подругою, поетесою Оленою Лайко та неймовірним композитором Іваном Небесним, який створив аранжування моєї пісні. Побажайте у ці дні усім рідним та близьким людям добра і любові!», – так коментує музичну композицію автор та виконавиця Тетяна Долішна (Tanya Dolya).

Тернопільський гурт Тріода створив різдвяну відеоказку колядок під назвою “На Різдво додому”. Це справжній відеофільм, до якого увійшли п’ять колядок: “Пречиста Діва по світу ходила”, “Княжа корона”, “Бог ся рождає”, “Що то за предиво”, “Добрий вечір тобі”. Однією з локацій різдвяного відео став Архикатедральний собор.

Тернопільська липа

Від admin