Якось так складається, що наступним після традиційних зимових свят іде 25 січня – Тетянин день. Саме тому, згадуючи всіх подруг і знайомих Тетян, яких так хочеться привітати з іменинами, усвідомлюєш, що знову пролетів рік, – рік життя, в якому всі тільки й робили, що поспішали, поспішали, наздоганяли і знову кудись мчали, аби лише не зупинятись на місці, не чекати, не думати, що минали дні, як хвилини, і ми сподівались – ось ще трошки, і нарешті вдасться передихнути, відпочити, розслабитись, але воно все якось не  вдавалось, і біг тривав та тривав…

snizhynka

Хоча, хто зна, можливо в цьому і сенс, – бігти вперед і не зупинятися, і поспішати, і встигати, і дивитися на небо, і посміхатися, і ловити у пригорщі дощ, і нагрібати оберемками жовте листя, і тертися щокою об колючі грані сніжинок. Бо поки ми все це відчуваємо – живемо!

З іменинами вас, дорогі Тетяни! Натхнення до життя, радості від життя, і просто натхнення, і просто радості, і просто хороших щасливих днів! Вітаємо!

P.S. Особливі вітання у цей день для головного редактора «Тернопільської Липи» Тетяни Долішньої!!! Нехай все здійснюється!

…Ти шукаєш музику вітру,

Щоб зіграти її по нотам,

І чекаєш доторків світла

Крізь мереживо тіней ночі…

Сподіваєшся знову на літо,

Щоб сховати папери в теку,

І закохуєшся у квіти,

Що так млосно пахнуть у спеку…

На сніжинках січнево-білих

Ти на долю собі ворожиш,

У хороше і далі віриш,

Бо інакше просто не можеш…

Олена Лайко, “Тернопільська Липа”

Фото з мережі Інтернет

Від admin