На Тернопільщині найдешевше поласувати традиційною українською стравою — борщем, – пише Доба. 

Про це на сторінці у Facebook повідомив Директор Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Експерт зазначає, що на початок листопада 2018 року найдорожче зварити борщ в Одеській області – 105,3грн, тоді як найдешевше в Тернопільській області – 91,1грн. Різниця у вартості складає 14грн, або 13%.

— ТОП – 3 найдорожчих регіонів виглядає так: Одеська область – 105,3грн, Закарпатська – 104,8грн і Київ – 104,5грн, — пише Дорошенко.

А перша трійка найдешевших регіонів наступна: Тернопільська область – 91,1грн, Житомирська – 92,8грн, Дніпропетровська – 93,3грн.

— Вартість м’яса – це ключовий показник вартості борщу по різних регіонах країни. Але не дарма люди говорять: Дешеве м’ясо – поганий борщ, — додає експерт.

04384faf165ecb946f19dc05872c83db

Від admin