Житловий будинок, який у провулку Галицький зводить будівельна компанія «Креатор-Буд», має стати особливим і для мешканців довколишніх вулиць, і для усіх тернополян. Оскільки ця частина міста завжди виглядала дещо буденно, несвятково, жовті та оранжеві кольори, якими оздоблена ця новобудова, додадуть їй привітності і  навіть епатажу. Як повідомляє офіційний Інтернет-сайт компанії, у такому тихому та спокійному місці неподалік центру Тернополя, яким вважається Галицький провулок, такий креативний будинок створить яскравий акцент. provulok-galyckyy-2018-1

Обмежена кількість квартир з яскравим сучасним фасадом та студійним плануванням дає можливіть віднести даний комплекс до еліт-класу. У кожній квартирі передбачено вже засклені лоджії та балкони. Для комфорту жителів влаштовано внутрішній двір з сучасним інтерактивним дитячим майданчиком та відпочинковою зоною без доступу для автомобілів, завдяки наявності вбудованих гаражів та достатньої кількості парко-місць для мешканців.

Як особливими «плюсами» нового будинку у провулку Галицький можна вважати зручне транспортне сполучення та розвинуту інфраструктуру.

Більш детальну інформацію щодо даного об’єкту можна отримати у відділі продаж компанії “Креатор-Буд” за адресою: м. Тернопіль, вул. Листопадова, 1/3, телефони (0352) 52-70-07, (050) 652-70-07.
Графік роботи: пн.- пт.: 8:00 – 17:00, сб.- нд. – вихідні. E-mail: office@kreator-bud.com
apartment_ternopil@kreator-bud.com

Сайт: www.kreator-bud.com

 

 

Від admin