Пропонуємо до вашої уваги чудовий універсальний рецепт святкових рогаликів. Пригощайте рідних та гостей у ці теплі зимові дні.

Інгредієнти

тісто:

200 г маргарину

100 г сметани

3 жовтки

1 ст.л. оцту

350 – 400 г борошна

начинка:

3 білка

1 склянка цукру

мелені горіхи

цукрова пудра

Приготування

У миску всипте борошно, сюди ж натріть холодний маргарин. Перемішайте руками до утворення крихти. Додайте сметану, жовтки і оцет. Швидко замісіть тісто, загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильник мінімум на 3 години.

Деко застеліть пекарським папером. Збийте білки з цукром. Розігрійте духовку до 180 градусів. Відріжте шматочок тіста і розкачайте коло. Розріжте коло на сектори.

Кожен трикутник змастіть безе і посипте горіхами. Скрутіть рогалики. Викладіть рогалики на деко і поставте випікати до золотистого кольору. Готові гарячі рогалики обваляйте в цукровій пудрі і остудіть. Смачного!

d4958d9b4830f8718cb9c49260b1129f

Джерело: ukrcwm.com 

Від admin