У шахрайську пастку потрапило подружжя стареньких тернополян. Через свою надмірну довірливість пенсіонери втратили останні заощадження.


Інцидент трапився вчора, 1 листопада, близько 14 години. Потерпілі вийшли з свого помешкання, аби поїхати на кладовище. Під будинком побачили чорний автомобіль, з якого вийшов незнайомець і почав їх розпитувати, як проїхати до лікарні.
Відтак чоловік сказав, що немісцевий і попросив стареньких поїхати з ним і показати дорогу. Ті не відмовили. В салоні авто була ще жінка і дитина. Дорогою водій зав’язав розмову з пенсіонерами, почав давити на жалість, що його брат потрапив у лікарню і йому терміново необхідно обміняти долари на гривні, аби оплатити операцію. Відтак запитав у потерпілих чи не можуть вони йому допомогти. Подружжя погодилося. Зловмисники відвезли бабусю на кладовище, а з дідусем повернулися додому. Старенький мав винести незнайомцям гроші, проте вони напросилися до нього додому. Допоки господар, діставши зі сховку, обмінював дві тисячі гривень на сто доларів жінці, чоловік в цей момент зумів викрасти решту грошей. Після «вдалої» оборудки зловмисники поспішили піти з чужого помешкання і сказали старенькому, що почекають його на вулиці.
Спустившись вниз, тернополянин не побачив нових знайомих. Натомість, повернувшись до помешкання, виявив зникнення 30 тисяч гривень. Донька потерпілих повідомила правоохоронців про злочин.

000-12-768x432

Від admin