Оперативники карного розшуку під час поверхневого огляду водія, котрого затримали за наїзд на пішохода і втечу з місця дорожньо-транспортної пригоди, виявили майже півкілограма амфетаміну.

На одній з центральних вулиць Тернополя під колеса автівки  іноземної реєстрації потрапила жінка, водій за кермом іномарки втік з місця пригоди. За кермом перебував 31-річний житель обласного центру, котрий  раніше потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення крадіжок з автомобілів.

Водій помітно нервував. І, як згодом з‘ясувалося, не тільки через ДТП. Під час поверхневого огляду в сумці, яку мав при собі зловмисник, поліцейські виявили майже пів кілограма порошкоподібної речовини, ззовні схожої на амфетамін, а також ваги та фасувальні пакети. Вартість психотропної речовини за розцінками «чорного ринку» становить понад сто тисяч гривень.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри одразу за двома статтями Кримінального кодексу: порушення правил безпеки дорожнього руху (ст.286) та незаконне зберігання, перевезення психотропних речовин (ст.309).

нар-09.57 (1)

Від admin