На нещодавно встановленому дитячому майданчику в Парку Шевченка в Тернополі є чи не єдине місце в місті де можуть кататися діти з особливими потребами, Молокія подбала про гойдалку та карусель для дітей візочників.

Однак, через нерозуміння дітей та недогляд батьків особливі діти далі залишаються без розваг, пише сайт  Від Тарнополя до Тернополя.

З чого мені почати,аби хоч якось пояснити свій стан і свої емоції відносно до суспільства і оточення. На цих вихідних ми гуляли біля ставу і як то має бути, зайшли з дітками на новий дитячий майданчик, де тепер є розваги навіть для наших особливих діток, але… Але при великій кількості дітей на майданчику , то було майже неможливо. На першій світлині гойдалка для дітей на візку, яку вже ремонтували, адже коли вперше ми були на цьому майданчику її вже не було і я зрозуміла чому. Батькам абсолютно не цікаво чим займаються діти там . Ці дверцята, які постійно бахкали на землю і все це. Навіть не знаю як вам пояснити стан мами, яка хотіла би спробувати цей новий гадже , розрахований на її дитину в візку, але не може цього зробити, бо діти просто обсіли цю гойдалку, а батьки ,які бачать, що поруч візок з хворою дитиною, навіть не намагаються зняти своїх дітлахів і дати можливість використати гойдалку по призначенню. І так все. Я була там недовго, бо, нажаль, ми так і не змогли ще щось спробувати там.. Як мені, то буду хіба в будні туди заходити і маю надію на те, що в найближчий час ці спец качелі і всі ті гамаки (які були частково пошкодженні), батут (який вже міняли, бо перший був порваний ) не будуть потребувати капітального ремонту.. І батьки, я вас просто прошу,по людські, будьте уважні до своїх дітей і хоча би іноді відривайте свої очі від гаджетів…” – пише тернополянка Lyudmila Berezovskaya

160233408720d469feedf638484664e0

Від admin