За майже 40 років життя, я сформував своє власне правило «5 фактів». Воно дуже корисне, коли справа стосується вибору будь-чого: роботи, банку, турагентства, купівлі автівки або комп’ютера. Суть його полягає в тому, щоб самостійно знайти та оцінити реальні факти на користь того, чи іншого товару або послуги, не покладаючись на фантастичні байки та обіцянки реклами.

Розповім, як ми обирали провайдера для нашої нової квартири. Коли переїжджали, побачив, що в будинку послуги телебачення та інтернету надають декілька компаній. І, незабаром, до нашої поштової скриньки посипалися пропозиції підключитися. Дружина віддала мені ці рекламні оголошення разом із правом вибору.

_Vis_t

Склав перелік провайдерів. Першою виявилася компанія ВОЛЯ. Не випадково, адже вважаю, що краще мати справу з відомими брендами, визнаними виробниками і постачальниками послуг. А ВОЛЯ вже 16 років на ринку, а останні три роки поспіль – кращий провайдер – за версією міжнародного конкурсу «Вибір року». Переконливий факт. Це перший пункт в моєму правилі «5 фактів».

Телеглядачів у нашій родині четверо. Тому починаю з’ясовувати, який контент у провайдерів. Тут у ВОЛІ помітна перевага. Знайомі хвалилися, що цього року із задоволенням дивилися відомі серіали «Невідома планета Земля» і «Геній. Пікасcо» телеканалу National Geographic, а також «Terror» від АМС. Вони у ВОЛІ виходили одночасно зі світовими прем’єрами. Нещодавно провайдер почав ретрансляцію телеканалів Spike, BOLT, Star Family і Star Cinema.

Взяв до уваги корисні фішки для сім’ї. Перша – великий вибір дитячих телепрограм. Тут і власні канали провайдера ВОЛЯ CINE+ Kids HD, і світові телеканали і виробники контенту Disney, NBC Universal, Touchstone, Marvel, StudioCanal, Duck TV, а також Gulli Girl. Дітям буде що дивитися. Друга – спортивні програми на каналах Футбол 1/2, Eurosport 1 HD, ХSport тощо – це вже для мене. А третя – цікавий комедійний міні-серіал «Волею випадку», який почала знімати сама ВОЛЯ. Думаю, що він сподобається всій нашій родині, судячи з перших серій. До того ж це великий плюс – компанія розвиває і інвестує в український якісний контент.

У сусідів дізнався про інтернет. ВОЛЯ підключила будинок до сучасного обладнання, яке дозволяє працювати в мережі на швидкості до 200 Мбіт/с. Ще мені сподобалися умови послуги «ТБ+Інтернет». Це третій факт у моєму списку.

Однак є сенс підключити потрійну послугу від ВОЛЯ і lifecell, отримавши за цілком прийнятні гроші одразу телебачення, інтернет і мобільний зв’язок. Цікаво, зручно, недорого. Ось і четвертий факт на користь провайдера.

А що з сервісом? Я абонент досвідчений, знаю, як райдужні обіцянки можуть розбиватися на друзки від поганого обслуговування провайдера. Тому не полінувався і заїхав до Центру сучасних технологій ВОЛЯ, попросив розповісти і показати, як все організовано. Виявилося, що компанія вже кілька років розвиває цифрове самообслуговування для абонентів. На сайті ВОЛЯ діють Портал абонента і спільнота «ВОЛЯ Клуб». Більшість питань можна вирішити в режимі онлайн, не виходячи з квартири. Нещодавно на порталі з’явилася ще така фішка, як технічна діагностика. Відмінна річ. Абонент в кілька кліків може самостійно з’ясувати, у чому причина збою в послугах, виправити ситуацію або оперативно підключити майстра.

Так в моєму списку з’явився п’ятий факт на користь ВОЛЯ. Правило «5 фактів» спрацювало!

Сергій Приходько

Центр продажу та обслуговування ВОЛЯ у Тернополі:

вул. С. Крушельницької, 1.

Від admin