У рамках Меморандуму про співпрацю Державної служби зайнятості (Центрального апарату) та ПАТ «Українська залізниця» в Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар для кадрових служб структурних підрозділів філій ПАТ «Укрзалізниця» на тему: «Дієві форми співпраці центру зайнятості та роботодавців з метою укомплектування підприємств персоналом, також з числа осіб з інвалідністю».

Заступник директора МРЦЗ Галина Приступа розповіла присутнім про можливості служби зайнятості з підбору персоналу.

«Цьогоріч на замовлення Укрзалізниці відбулось 3 ярмарки вакансій, було укомплектовано 46 вільних робочих місць. Активно інформуємо шукачів роботи про актуальні вакансії на підприємстві під час індивідуальних консультацій та семінарів. Також розміщені відповідні оголошення в секторі самостійного пошуку роботи», – поінформувала Галина Приступа.

Представники кадрових служб структурних підрозділів філій ПАТ «Укрзалізниця» розповіли про проблеми з підбору працівників; спільно з фахівцями цетру зайнятості обговорили шляхи їх вирішення, адже на сьогодні актуальними залишаються ще 124 вакансії.

Також досягнуто домовленості щодо співпраці у профорієнтаційному напрямку, організації заходів для учнівської молоді (професіографічних екскурсій, квестів, марафонів професій тощо), залучення працівників залізниці до профорієнтаційних уроків, семінарів, тренінгів, засідань клубу для молоді, що діє у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості.

2018-09-26_1

Від admin