В гості до діточок, які відпочивають в дочірньому підприємстві – Оздоровчому комплексі «Лісовий» Бучацького району, нещодавно завітали Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період та заходи в оздоровчих таборах «Олімпійське літо».

ol-lito-28-08-2018-12

Впродовж літа працівники Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Тернопільської обласної державної адміністрації відвідали цей оздоровчий комплекс тричі, тобто, майже кожну табірну зміну.

І цього разу хлопчики та дівчатка чекали на цікаві, різноманітні та захоплюючі змагання. Кожна дитина, велика та мала, намагалась взяти участь у найбільшій кількості естафет – «Боулінгу», «Скакалках»,  «Баскетболі», «Бігу змійкою», «Футбольній естафеті», «Мішечки в ціль», «Кільця», «Садіння та збір картоплі », «Фрізбі» та «Човниковому бігу».

Сто двадцять дітей близько  двох годин випробовували свої сили в естафетах, що розвивають швидкість, спритність, влучність та витривалість. Водночас, учасники випробовували не лише фізичні, але й виховували морально-вольові якості, зокрема, волю до перемоги.

ol-lito-28-08-2018-11

Діти, які взяли участь у більшій кількості естафет, завоювали найбільше нагород, а призи від організаторів отримали всі учасники змагань.

Хлопці та дівчата нагороджені різноманітними призами та відзнаками за участь від Тернопільського обласного центру фізичного здоров¢я населення «Спорт для всіх», нагородами від незмінних спонсорів – видавництва «Школярик» та ПрАТ «Тернопільський молокозавод» «Молокія».

Отож, «Олімпійське літо» добігає кінця, але любителі дворового футболу на майданчику ЮКА ще чекають на свої улюблені змагання. І на завершення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчі заходів для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» у селі Залав’є Теребовлянського район турнір з дворового футболу відбудеться 28 серпня 2018 року – це означає її постійний  рух вперед, до нових перемог над собою.

ol-lito-28-08-2018-13

Від admin