Трьом подружкам – не розлий вода, які пронесли свою дружбу крізь десятки років, завжди є про що поговорити, вони легко знаходять спільні теми і мову. А як дійшло до відключення ефірного аналогового телебачення – посварилися.

– Бути такого не може, – з плеча рубонула Варвара Василівна, в ранній молодості профорг інституту. – Як можна людей залишити без телебачення? Та ще й перед виборами. Налякають – і все залишать, як є. Я нічого міняти не буду.

– Ну як знаєш, а мені дуже сподобалася реклама приставки Т-2, – парирувала Тетяна Гнатівна, колишній технолог, – там жінка на мене дуже схожа, така ж самостійна. Хочу купити і собі таку приставку.

– Мені, подруженьки, ваш настрій не подобається, – заявила третя, Софія Павлівна, юрист, – чого гадати, що буде завтра. Дочка в Києві живе, давно телебачення від кабельного провайдера отримує. І надійно, і вибір каналів величезний. Каже, мама, порадуйте себе з батьком нормальним телебаченням. Я вже навіть сходила до центру обслуговування цього провайдера. Такі там дівчата гарні працюють, мені довго пояснювали про цифрове телебачення у провайдера і його переваги. Мені, до речі, дуже сподобалося, що договір у них у письмовій формі, я з ним вже ознайомилася і нарікань немає.

Суперечка розгорілася, жінки розпалилися так, що потім з місяць не зустрічалися, такого у них ніколи не траплялося. І затягнулося б можливо це охолодження надовго, але подзвонила стривожена Варвара Василівна: ой, що ж це таке робиться, у мене телевізор вже зовсім нічого не показує. Шукала майстра, а мені сказали, що телебачення на вишці відключили. І що тепер робити?

Прийшла жінка на посиденьки з подругами сумна. Запитує, а які у них справи? Тетяна Гнатівна каже: майже так, як реклама обіцяє. Купила, сама підключила приставку, антену ще довелося докуповувати спеціальну, потім сусіда просити на даху її прилаштувати. Показує добре, тільки каналів замало, вважай, те саме, що у звичайному телебаченні було.

– А я, як і планувала, підключила кабельне телебачення, – сказала Софія Павлівна. – Прийшов від компанії симпатичний такий молодик, дуже на мого зятя схожий, затягнув до квартири кабель, поставив тюнер, який дали в користування. І вигідно вийшло – зараз буду платити за акційними умовами. Звичайно, раніше ми всі дивилися безкоштовно, але тут зовсім інша якість і великий вибір каналів. Адже за все хороше треба платити. Та що я вам розповідаю, пішли до мене чай пити і телевізор дивитися!

Включила господиня телевізор, почала канали перемикати, каже: Таня, ти ж технолог, рахувати вмієш, дивись скільки.

Тетяна Гнатівна збилася десь на сьомому десятку, незвично, коли такий вибір. А Варвара Василівна тільки охала: ой, яких тільки каналів тут немає, і про подорожі, і про риболовлю – от би моєму чоловікові таке подивитися, і дитячих скільки програм – онукам на радість!

А господиня свою лінію веде: це я простий пакет підключила, а там можна і 150 каналів взяти в одному пакеті! До речі, каже, я розібралася, цей центр обслуговування для відвідувачів у них правильно називається Центр сучасних технологій компанії ВОЛЯ. Там можна все одразу протестувати. Мені ось дуже сподобалася пропозиція послуги – «ТБ+Інтернет». Дві послуги в одній та і можливостей набагато більше.

Уже на порозі гості обережно запитали: Соня, а можна ми будемо до тебе приходити кіно дивитися, хоча б на свята?

– Ви завжди бажані гості у моїй оселі, дівчата – відповіла господиня, – але адресу центру ВОЛІ я вам все ж таки запишу. Раптом погода погана, а з дому ліньки виходити, навіть заради кіно.

volya-analog

*Дзвінки зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України – БЕЗКОШТОВНО. *Під «АНТЕНА» мається на увазі ефірне аналогове телевізійне мовлення без тюнера. Деталі — на сайті volia.com. ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ» надає послуги під торговим знаком ВОЛЯ.

 

Від admin