Феськів Михайло Петрович, 14 травня 1977 року народження. Уродженець села Яблунів Гусятинського району. Чоловіка підозрюють у скоєнні аж трьох вбивств, в тому числі в вбивстві свого “поплічника” по перших двох розправах.

 Ще 13 червня у Тернополі знайшли труп чоловіка За декілька днів неподалік того самого місця у смітті правоохоронці відкопали ще одне тіло.
Підозрюваний разом зі знайомим Рудковським Андрієм, який також перебував у розшуку, а також тернополянкою та ще одним товаришем вживали алкоголь. Виникла бійка, одного із “друзів по чарці” було вбито. Рудковський та Феськів тіло закопали у смітті на вулиці Чубинського.
Після розправи, чоловіки продовжили випивати. Виник ще один конфлікт. Останнього побили, а тіло, замотавши простинею та покривалом, спакували у поліетиленовий пакетта вивезли. Рудковського та Феськіва оголосили в розшук.
Однак згоду в хащах поблизу села Біла поліціянти виявили ще один труп. Невідомим виявився розшукуваний Рудковський Андрій Степанович. Тепер Феськіву інкримінують аж три вбивства. Як що вам відомо щось про долю або місце знаходження ймовірного вбивці – телефонуйте на лінію 102.
18

Від admin