4 липня 2018 року о 14 00 год. в Тернопільській обласній бібліотеці для дітей в рамках проекту «Файне єднає» відбудеться підсумковий круглий стіл «Ми і влада: подальша співпраця».

Захід організований в рамках проекту «Сприяння відбудові та сталому розв`язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу.

 

Питання круглого столу:

  1. Підсумки діяльності проекту «Файне єднає» у м. Тернополі.
  2. Обговорення актуальних питань сталої інтеграції ВПО в громаду м. Тернополя.
  3. Створення ініціативної робочої групи «Файне єднає» для подальшого впровадження заходів, направлених на успішну інтеграцію ВПО та згуртування громади.
  4. Презентація артбуку «ВАЛІЗА» та виставки виробів ручної роботи внутрішньо перемішених осіб.
  5. Різне.

 

До участі у круглому столі запрошені представники наступних установ та організацій: Міжнародна організація з міграції (МОМ) в Україні, Івано-Франківське відділення спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, радник Міністерства соціальної політики з питань ВПО в Івано-Франківській та Тернопільській області, міський голова Тернополя, управління культури Тернопільської облдержадміністрації, Департамент соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації, управління освіти та науки Тернопільської міської ради, управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради, Центр соціальних служб у справах дітей, сім’ї та молоді, Тернопільський місцевий центр безоплатної вторинної правової допомоги, Тернопільський обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів, Тернопільська міська ЦБС, ГО «Інформаційно-правовий центр «Права людини», ГО «Берегиня», ГО «Терен», ВПО, ініціативна група проекту «Файне єднає», засоби масової інформації.

Модератори круглого столу:

Надія Чайківська – керівник проекту «Файне єднає», заступник директора Тернопільської обласної бібліотеки для дітей (конт. тел.: 067 950 02 38);

Яна Шкуратова – заступник керівника проекту «Файне єднає», координатор Колл центру переселенців Тернопільщини (конт. тел.: 096 685 59 97).

20180517091802

Захід відбудеться у читальній залі бібліотеки за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 17.

 

Від admin