Книга здавна вважається цінним вишуканим та надзвичайно корисним подарунком. Особливо, коли це великий пакунок книг. Особливо, коли вони подаровані  бібліотеці від щирого серця, а точніше – багатьох щирих, гарячих, люблячих сердець!

Саме такий дарунок отримала Тернопільська обласна бібліотека для дітей від випускників Тернопільської обласної експерементальної комплексної школи мистецтв імені Ігоря Ґерети. Річ у тім, що всі  попередні роки в школі підтримувалась чудова традиція – залишаючи стіни рідної школи, учні-випускники дарували книги шкільній бібліотеці. А оскільки міська влада все ж прийняла рішення  ліквідувати заклад, то школярі, більшість яких є активними читачами обласної бібліотеки, вирішили презентувати видання саме нашій книгозбірні.

Працівники Тернопільської обласної бібліотеки для дітей щиро вдячні випускникам за цей мудрий, шляхетний вчинок. Ми певні, що ці видання стануть не лише окрасою книжкового фонду бібліотеки, але й символом нашої з вами дружби. Щиро бажаємо усім вам світлого майбутнього, великих творчих і професійних досягнень та доброї долі.

IMG_2476

Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Від admin