Комп’ютерну техніку, мобільні телефони та гроші, зароблені на азартних іграх, вилучили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління. Правоохоронці Тернопільщини прикрили нелегальний гральний бізнес.

 Інформацію про незаконну діяльність в центрі Чорткова поліцейські отримали ще наприкінці лютого. Слідчі новоствореного відділу детективів встановили, що до цього причетна група осіб. Аби довести порушення закону, детективи Тернопільщини працювали не один місяць, — пише Ровесник.
“За попередньою інформацією, до незаконних заробітків причетні п’ятеро осіб. Троє адміністраторів та двоє організаторів. Вони у приміщенні під виглядом Національної лотереї «СПОРТЛОТО», влаштували ігровий клуб. Відвідувачі закладу мали доступ до азартних ігор з можливістю отримати виграш.”
За словами Юрія Барабана, керівника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління, встановленої конкретної суми на гру не було. Клієнт приходив, оплачував бажану суму, а вже її адміністратори переводили на віртуальний рахунок та надавали логін і пароль для доступу в гру. Працювала Національна лотерея цілодобово.
“Вже далі людина робила ставки. Клієнтами клубу були мешканці різного соціального статусу. Юрій Барабан каже, що наразі правоохоронці перевіряють організаторів клубу на причетність до незаконного бізнесу у Тернополі.”
Вилучену техніку направили на експертизу, а подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 203-2 КК України. Триває слідство.
902887

Від admin