Цього року державній службі виповнюється сто років. Впродовж усіх цих років люди, які працювали у цій сфері, робили усе задля розвитку та розбудови держави. Сьогодні ми також працюємо задля того, щоб покращувати показники соціально-економічного розвитку краю й України в цілому, підвищувати рівень суспільної довіри та авторитету державного аппарату, втілювати високі європейські стандарти у життєдіяльності суспільства та держави, – наголосив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна у своєму вітанні з нагоди Дня державної служби, – інформує прес-служба ОДА.

barna-vyshyvanka

Від ефективності роботи державної служби залежить багато: суспільна та політична рівновага, соціальна стабільність, запровадження та реалізація ряду реформ, не кажучи про вирішення багатьох питань соціально-економічних і гуманітарних процесів. І головний суспільний запит – запровадження принципів публічного менеджменту в діяльності владних інститутів, необхідність консолідованого напрацювання з представниками громадського сектору проектів рішень і вироблення інноваційних засад державної політики.

Тож, бажаю усім державним службовцям з нагоди професійного свята кар’єрного зростання, добробуту, міцного здоров’я! Нехай кожен день життя буде сповненим оптимізму та любові, які допомагатимуть у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку перед нашою країною!

З повагою, Степан Барна

Від admin