Нещодавно відбулась робоча зустріч спеціалістів Тернопільського обласного та міськрайонного центру зайнятості з одним з найбільших ринкоутворюючих підприємств Тернопільської області ТОВ “СЕ Борднетце-Україна”, зокрема, з керівником відділу персоналу Оленою Лазар, фінансовим директором Олегом Білобровком та заступником керівника відділу персоналу Юлією Слободянюк.

На новозбудованому сучасному заводі в селі Байківці Тернопільського району виготовляється суцільна кабельна мережа для автомобілів моделей Фольксваген Гольф та Ауді А4. Отримавши замовлення на розробку кабельної мережі для Гольф А7, підприємство стало системним розробником і постачальником для автомобілів Фольксваген, Шкода, Сеат, Ауді та мікроавтобусів Фольксваген. На підприємстві організована повноцінна робота з усіма процесами, характерними для закордонних заводів такого типу.

Зараз комплектацією модулів займаються сотні працівників і безліч спеціальних машин. У «СЕ Борднетце-Україна» добре налагоджено навчання висококваліфікованих фахівців і створені хороші умови праці.

Під час ділової бесіди обговорювались питання забезпечення кадровим потенціалом підприємства. У результаті зустрічі було досягнуто домовленостей про розширення співпраці служби зайнятості з ТОВ “СЕ Борднетце-Україна” щодо добору та підготовки необхідних кадрів.

20180623_bordnetce

Від admin