ВОЛЯ надає особливу увагу якості та різноманіттю каналів у своїх пакетах, щоб усі глядачі знайшли для себе цікавий та корисний контент. Особливо такі вимогливі як діти. Для них з 21 травня 2018 року компанія почала показ яскравого та веселого мультфільму «Юнікітті».

Кішечка-одноріг Юнікітті править Юнікоролівством. У Юнікітті золоте серце, і вона готова на все, щоб її піддані були щасливі. Але з-за свого нелегкого характеру та буйного темпераменту Юнікітті нерідко потрапляє у непередбачені ситуації. Добре, що друзі завжди поряд і готові допомогти!

Мультфільм цікавий та корисний як дітям, так і батькам. Адже він про емоції, про взаємини людей. Саме тому ВОЛЯ організувала на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці конкурс, учасники якого відмічають у коментарях людей, які їх радують. Переможців очікують призи.

Новий фільм можна дивитесь з 21 травня 2018 року по будням о 17:00 на каналі Cartoon Network. На цьому каналі чимало популярних мультфільмів. Таких як «Скубі-Ду», «Бен 10» та «Фостер: Дім для друзів зі світу фантазій».

Територія для юних телеглядачів компанії ВОЛЯ не обмежуєтсья тільки цим каналом. Діти зараз дуже вимогливі, тому щоб їм догодити ВОЛЯ навіть створила свій дитячий канал – ВОЛЯ CINE+ Kids.   Батьки також можуть підписатись на спеціальний пакет «Дитячий». У ньому аж 10 дитячих каналів. Серед них такі як Nick JuniorJim JamTiJiGulli Girl та інші. Телеканали для дітей різного віку: улюблені герої, учбові та освітні телепередачі, кращі мультфільми.

UnikittyKeyArtFinal-2

Бачимо вже питання: а як отримати доступ до цього ресурсу?

Є декілька способів. Наприклад, через сайт компанії за ось цим посиланням https://ternopil.volia.com/ukr/subscribe/order/

Можна звернутись до Центру продаж та обслуговування за адресою: Тернопіль, вул. С. Крушельницької, 1.   Працює усі дні, окрім неділі.

 

Від admin