Благодійний аукціон з метою придбання електрокардіостимулятора для Тернопільської університетської лікарні відбудется у Тернополі у суботу, 12 травня. Пройде захід у Тернопільському академічному обласному драматичному театрі. Лотами на аукціоні стануть картини художників з Тернополя та інших міст. Акцію підтримали також народні умільці, мистецькі освітні заклади. До речі, на аукціоні купувати щось не обов’язково, – всі охочі можуть зробити благодійні внески і покласти до скриньки будь-яку суму.

aukcion-05-2015-1

Щодо програми, то з 17 години мистецькі роботи, представлені на аукціон, експонуватимуться у фойє театру, що на другому поверсі. У час, коли присутні оглядатимуть картини та спілкуватимуться, звучатиме музика у виконанні Муніципального Галицького камерного оркестру (художній керівник і диригент народний артист України Василь Феленчак). А після цього у залі театру відбуватиметься власне аукціон. Вестиме дійство Ната Бенч.

За кошти, виручені під час цього заходу, планується зібрати кошти на електрокардіостимулятор для Тернопільської університетської лікарні. Організаторками благодійного аукціону виступили волонтерки Олена Кльоб та Вікторія Іванова.

До речі, дрес-код заходу – класичний, чорний, червоний та білий кольори.

Від admin