18 травня, на сесії Кременецької міської ради прийнято рішення про зняття ІІІ ступеня з Кременецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №4. Представників навчального закладу це обурило, тому вони будуть оскаржувати рішення, про це повідомила Ірина Гогалюк на сайті школи у фейсбуці.

“Боротьба за правду починається. Просимо дітей, батьків не панікувати, а посприяти розумінням, спокоєм в оскарженні несправедливого рішення.
Шановні батьки, діти! Ви знаєте, що ми завжди разом. Ми – одна сім‘я.” – зазначено у пості. “Рейтинг шкіл Тернопільської області 2017 року. Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Тернопільської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2017 році.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи. Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингового бала дивіться за посиланням.

Дані рейтингової таблиці відкориговані станом на 13 вересня 2017 року у зв’язку із виявленою технічною помилкою у розрахунку рейтингового бала окремих шкіл (було помилково враховано випускників шкіл, які не з’явились на тести). Приносимо вибачення усім користувачам сайту.”

8de4c17370e1f82b38b8c2142b5a649c

Джерело: TeNews 

Від admin