Компанія «Агропродсервіс» разом із благодійним фондом «Майбутнє сиріт» за участю волонтерів-писанкарів з ТМО СУМ в Україні завершила конкурс «Писанка миру». Участь в заході взяли майже 50 дітей-сиріт, які виховуються в державних інтернатних закладах. Більшість із них вперше тримали в руках писачки, але всі дуже старалися, – інфрмує офіційний сайт підприємства.

agro-pysanky-2018-5

За результатами майстер-класу, діти намалювали майже 80 писанок, використавши як традиційні, так і нафантазовані орнаменти.

agro-pysanky-2018-4

Журі в складі духівника нашої компанії, Папського місіонера Василя Баглея, майстрів-писанкарів Андрія Пушкаря (СУМ в Україні) та Тані Семенець (товариство «Вертеп»), митця Тараса Бріля, представника благодійного фонду «Майбутнє сиріт» Ірини Вакалюк обрали дванадцять замість запланованих шести писанок, що стануть Великоднім подарунком для Папи Римського.

agro-pysanky-2018-3

«Цим духовним тематичним подарунком, виготовлення якого притаманне нам, українцям, ми привітаємо Вселенського отця із світлим Христовим Воскресінням, проситимемо про молитву за мир в Україні», – зазначив отець Василь Баглей, який і передасть подарунок Папі при особистій аудієнції.

agro-pysanky-2018-2

Писанками, що залишилися після конкурсу, прикрасили дерево у фойє компанії.

agro-pysanky-2018-1

 

Від admin