Новий мікрорайон на вулиці Микулинецький, будівництво якого здійснює компанія «Креатор-Буд», матиме у своїй інфраструктурі сквер площею півтора гектари. До розробки проекту долучилися молоді архітектори Урбан-Т, – пише “Місто“.

За словами керівника проекту «Beverly Hills» Володимира Карпінського, під час роботи над детальним планом сквер-парку врахували стандарти, які застосовуються в Європі.

beverli-14-04-2018-1

«Мешканці новобудов зможуть з приємністю та користю проводити вільний час. Тішитимуть око фонтани, для дітей передбачені інтерактивні ігрові майданчики, для любителів здорового способу життя –  спортивне поле зі штучним покриттям, велодоріжки. Власники авто матимуть місця для парковки. Тобто, ми відштовхувалися від потреб та інтересів тернополян, і намагалися їх максимально врахувати у будівництві мікрорайону «Beverly Hills», –  зазначає Володимир Карпінський.

Аби майбутні мешканці «Beverly Hills», змогли отримати повний спектр інформації про житло, компанія «Креатор-Буд» уже відкрила відділ продажу квартир цього мікрорайону. Він працює на вулиці Микулинецькій, 116 – щодня, окрім суботи та неділі з 9-ї до 19-години.

До речі, місце забудови має позитивну енергетику. Його, а також і нововідкритий відділ продажу «Beverly Hills», освятив отець Сергій, сотрудник Архикатедрального Собору НЗПБ УГКЦ. Благословення від панотця на добрий початок справи отримав увесь колектив «Креатор-Буд» на чолі з гендиректором компанії, відомим меценатом Ігорем Гудою.

beverli-14-04-2018-2

«Хай Господь дає вам багато сили, багато творчого натхнення. Бачимо вдячних людей за якісно виконану роботу, бачимо результат вашої праці. Хай Господь щедро благословить Вас, пане Ігоре, і всіх співпрацівників, бо саме колектив і є тією силою, і ми потребуємо один одного. Бо, справді, немає нічого щасливого для молодої сім’ї, коли вона входить у свою власну хату. Хай Бог дає вам сили, здоров’я, щоби з Божим благословенням почати  і з Божим благословенням завершити будівництво», – зазначив отець Сергій під час чину освячення.

Згідно проекту, тернопільський «Beverly Hills» вміщуватиме 25 будинків. Розрахований мікрорайон в основному на молоді сім’ї.

Від admin