29 березня у арт-барі «Коза» відбудеться третя битва музичного конкурсу серед молодих гуртів «Koza Music Battle», які змагаються за головні призи: виступ на фестивалі «Файне місто» та грошову винагороду.

Традиційно захід розпочнеться о 19.30, а вхід для всіх – вільний.

  • TEREN – український рок гурт, створений у Тернополі в 2017-ому. Зміст текстів пісень різнобічні, від романтичних до висвітлювання соціальних прополем. Хоч група ще не визначилась остаточно із своїм  стилем та звучанням, але вже встигла не одноразово виступити на сценах різних фестивалів та концертів.
  • Beast Riders зі Львова грають з 2015-ого, грають у жанрах Glam, Hard N’Heavy, Grove Metal. А для того, шоб їх краще зрозуміти, гляньте їх відео  https://www.facebook.com/groups/1601805120086336/
  • Rattlepossum & Sata – Київ, грають у жанрі рок. Спочатку збирались так для себе полабать/побалдєть. А згодом, як щось почало виходити, то подумали, а чому б не презентувати “загалу”, до того ж на сцені балдєть якось трохи жвавіше.
  • Банда The Virophage з Дніпра грає електронний рок, для основи якого взяті ритми beast beat, drum and bass, dub step. Випустили вже повноцінний альбом та записали декілька кліпів.
  • СлівАрєз з Вільногірська грають у жанрі punk rock ( в усіх його проявах).

 

Нагадаємо, що у перших двох битвах перемогли гурти «Бетон» та «From Subway To Soul», яких можна буде почути у півфіналі.

Від admin