Недбалість-саме так можна охарактеризувати дії мешканки обласного центру. Потерпіла не передбачала можливості настання суспільно небезпечних наслідків свого діяння, хоча повинна була і могла їх передбачити.

Адже незважаючи на застереження правоохоронців та співробітників банківських установ, які розповідать про права та обов’язки власників карткових рахунків, люли продовжуть розголошують персональні дані. Результат незмінний – зняття готівки невідомою особою.

Так від рук пройдисвітів потерпіла тернополянка. Жінка не задумуючись повідомила псевдопрацінику банку конфіденційну інформацію, за допомогою якої, аферист без труднощів зняв залишок в розмірі 2530 гривень. Про подію жінка повідомила поліцейських.

Працівники поліції вкотре звертаються та наголошують власникам карткових рахунків, аби ті пам’ятали, що співробітники банківських установ НІКОЛИ, НІ ЗА ЯКИХ ОБСТАВИН не телефонують до громадян з метою уточнити ту чи іншу інформацію.

У разі надходження дзвінка з невідомого номера необхідно терміново передзвонити на гарячу лінію і уточнити у оператора всю інформацію по карті, при втраті або крадіжці – карту заблокувати.

Якщо ж ви потерпіли від рук аферистів, не зволікайте, одразу телефонуйте на лінію «102».

Від admin