З метою створення належних умов для обслуговування громадян з пенсійних питань на Тернопільщині cтворили уже двадцать перше віддалене робоче місце. Відкриття відбулося у Скалатській об’єднаній територіальній громаді Підволочиського району, до складу якої входить 16 населених пунктів.

Участь у заході взяли начальник головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик, голова об’єднаної територіальної громади Петро Саланчак, начальник Лановецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України в області Володимир Івашук, місцеві мешканці.

Під час відкриття керівник Фонду в області ознайомив присутніх із послугами, що надаватимуться та проінформував про умови і порядок призначення пенсії, можливість завчасного звернення до управління з метою здійснення правової оцінки документів, необхідних для призначення пенсії.

Сьогодні на території громади проживає понад чотирнадцять тисяч осіб, із них майже чотири тисячі пенсіонерів. Створене робоче місце дає змогу наблизити надання послуг до їх одержувачів безпосередньо за місцем проживання, адже віддаленість громади від Лановецького об’єднаного управління становить 30 км.

Фахівці Фонду проводитимуть прийом громадян у визначені дні згідно із затвердженим графіком в адмінбудинку Скалатської міської ради.

Від admin