20 лютого розпочався прийом документів до рибоохоронного патруля Тернопільської області. До Управління потрібні ще 5 рибоохоронних патрульних.

Закликаємо чесних, амбітних, вмотивованих громадян, кому не байдужа доля рибної галузі, долучатись до реформування і подавати документи для участі в конкурсі. Зі свого боку держава створила необхідні умови для ефективної рибоохоронної роботи – сучасна техніка, паливно-мастильні матеріали та зарплата близько 9 тис грн.

Рибоохоронний патруль є органом з якісно новими стандартами роботи. Його створено замість ліквідованих органів рибоохорони (рибінспекції), що були об’єктом численних нарікань з боку рибалок. Це використання європейського досвіду, сучасне оснащення та відкритість перед суспільством. Патрульні будуть набиратись на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання, курси підвищення кваліфікації.

Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи:

– Копію паспорта громадянина України.

– Письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади, до якої додається резюме у довільній формі.

– Письмову заяву, в якій особа повідомляє, про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки і оприлюднення відомостей стосовно неї, відповідно до зазначеного Закону.

– Копію (копії) документа (документів) про освіту.

– Оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

– Заповнену особову картку встановленого зразка.

– Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік.

Інформацію щодо посадових обов’язків, кваліфікаційних вимог можна переглянути за посиланням.

Документи про участь у конкурсі приймаються за адресою: 46005, м. Тернопіль, вул. Микулинецька,111а, до 17 год. 30 хв. 12 березня 2018 року включно.

За додатковою інформацією звертайтесь за номером телефону: тел.(0352) 27-70-34 (Корнафель Марія Богданівна).
Конкурс на зайняття вакантних посад до рибного патруля відбудеться відповідно до вимог Закону «Про державну службу» у новій редакції, включатиме електронне тестування та співбесіду і буде максимально прозорим та зрозумілим для суспільства.

Нагадаємо, відповідно до штатного розпису в Тернопільському рибоохоронному патрулі передбачено 8 патрульних. Станом на початок лютого, рибоохоронний патруль Тернопільщини налічує 3 патрульних. Вони патрулюють водойми та проводять рибоохоронні рейди із затримання порушників правил рибальства, перевіряють діяльність рибалок-промисловиків та законність походження риби у точках продажу і на ринках, співпрацюють з громадськістю.

Від admin