Тернопільська обласна державна адміністрація розпочала відбір проектів, що у 2018 році будуть фінансуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Загально сума, на яку виділені кошти ДФРР складає 194млн. 751тис. 650 грн, пише Галас

Які саме проекти пройдуть конкурсний відбір — визначає Регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів ДФРР.
Робоче засідання вказаної комісії відбулося 21 лютого під головуванням заступника голови-керівника апарату Тернопільської облдержадміністрації Ігоря Вонса.
На розгляд комісії надійшло понад 100 інвестиційних проектів. Частина проектів спрямована на впровадження заходів з енергозбереження.
Члени комісії розглядають подані проекти, після чого буде проведене оцінювання та формування пропозицій до узагальненого переліку інвестиційних проектів, що можуть реалізовуватись у 2018 році за рахунок коштів ДФРР.
Під час засідання розглянули проекти, спрямовані на енергозбереження в освітніх закладах.
Також під час засідання оголошений конкурсний відбір (з 22 лютого по 3 березня 2018 року) інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР, а також додатковий конкурсний відбір інвестиційних програм за напрямками: енергоефективність державних і комунальних медичних закладів; озвиток спортивної інфраструктури.

Від admin